Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Αθώο το μέλος του Ρουβίκωνα για τις απειλές στον ΣΚΑΪ …

Αθώος κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, ο κατηγορούμενος, μέλος του Ρουβίκωνα, για την απειλητική ανάρτηση εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Ο εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή του για διέγερση σε διάπραξη αδικήματος, ωστόσο ο δικαστής αθώωσε τον κατηγορούμενο, κρίνοντας ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την εφαρμογή της νομοθετικής διάταξης, βάσει της οποίας ασκήθηκε η εναντίον του δίωξη… (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:17:36, Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018 17:33).

Με την υποστήριξη πλέον των δικαστών που επικαλούνται το Νόμο, ο Ρουβίκωνας και τα εκλεκτά του μέλη μπορούν ανενόχλητα να παραβιάζουν τη λογική και κάθε έννοια ηθικής τάξεως και αρχών βανδαλίζοντας, απειλούντες, προβοκάροντας, χτυπώντας, ξευτιλίζοντας όργανα της τάξεως, προκαλώντας ζημιές σε ξένες αποστολές και πρεσβείες. Και φυσικά δεν ξέρουμε τι  ετοιμάζουν στο μέλλον και πως θα χτυπήσουν.

Ο Ρουβίκωνας έγινε εξουσία, κίνημα και αρχή, ανεξέλεγκτη, προκλητική και επικίνδυνη. Και κανείς αρμόδιος και εισαγγελεύς δεν ασχολείται να διαπιστώσει πώς ζουν οι κύριοι αυτοί, τι επάγγελμα κάνουν, πως εξασφαλίζουν τα προς το ζην, τι κάνουν όταν δεν επιτίθενται ως Ρουβίκωνας και άλλες απλές και κατανοητές σκέψεις που λογικά θα έπρεπε να κάνουν.

Αλλά το όλο σύστημα βρίσκεται σε αφασία, ίσως κατευθυνόμενη, με απροσδιόριστα αποτελέσματα για τη κοινωνία, την έννομη τάξη και τους ηλίθιους φορολογούμενους πολίτες που κάθε φορά πληρώνουν τα σπασμένα. Ενώ η κυβέρνηση προφανώς επικροτεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου