Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Ανθρωπάκια χωρίς ηθικούς φραγμούς και μόνα ενδιαφέροντα τη κοιλιά τους …

Ράνια Αντωνοπούλου: Πληρώσαμε και τη μετακόμισή της στον ΟΟΣΑ
Ράνια Αντωνοπούλου. Τι ηθικοί φραγμοί και κουραφέξαλα. Μόνον η κοιλιά μας … 
Δεν έχει τέλος η ευνοϊκή μεταχείριση της κυβέρνησης στο πρόσωπο της τέως αναπληρώτριας υπουργού Απασχόλησης Ράνιας Αντωνοπούλου. Από επίδομα ενοικίου, σε επίδομα εγκατάστασης στον ΟΟΣΑ για τη Ράνια Αντωνοπούλου- Πληρώσαμε 13.221 ευρώ για «μεταφορά οικοσυσκευών, εισιτηρίων και έξοδα εγκατάστασης.

Η γνωστή για τις σχέσεις που έχει με τις ΗΠΑ, σύντροφος του τέως υπουργού επίσης Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου, λίγους μήνες μετά τον σάλο που ξέσπασε όταν αποκαλύφθηκε ότι λάμβανε - αν και ιδιαίτερα εύπορη - επίδομα ενοικίου 1000 ευρώ το μήνα για το διαμέρισμα που διέμενε στο Κολωνάκι, εκτός του προκλητικού νέου διορισμού της στη θέση της μονίμου αντιπροσώπου της χώρας στη ΜΕΑ ΟΟΣΑ στο Παρίσι, φέρεται να έλαβε επίσης ποσό 13.221,06 ευρώ για την εγκατάσταση της στα νέα της καθήκοντα … (Πρώτο Θέμα, 12/07/2018, 13:22 104).

Καλά η κυρία είναι παντελώς ανίκανη για δημόσια θέση και την υποστήριξη των συμφερόντων των Ελλήνων πολιτών. Το απέδειξε στο παρελθόν, το αποδεικνύει και τώρα που θα γίνει εκπρόσωπος των Ελλήν στον ΟΟΣΑ. Διορίστηκε εκεί ασφαλώς για την κονόμα και μόνον και τη κακοπέρασή της. Ναι, ναι αυτή η πλούσια καπιταλίστρια κομμουνίστρια που τρώει τα χιλιάρικα σαν τα ραπανάκια και ας υπάρχουν 1.000.000 άνεργοι που πυρώνουν τα ακριβά γούστα της.

Ο εξοχότατος όπως πρωθυπουργός μας κ. Αλ. Τσίπρας, σε ποιο τελικά Θεό πρεσβεύει;

Φαίνεται ότι και ο ίδιος δεν έχει ηθικούς ή άλλους φραγμούς και ενδιαφέρεται μόνον να εξασφαλίζει τα φιλαράκια του εις βάρος της χώρας, των αρχών καλής διακυβέρνησης και ακόμα και της λογικής.

Αιδώς Αργείοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου