Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Σε λειτουργία το ηλεκτρονικό εισιτήριο σε Μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους …

Το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, εκ μέρους όλων των συμμετεχόντων στο έργο της αναδιοργάνωσης και του εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων, ανακοίνωσε ότι ξεκινά η λειτουργία της υπηρεσίας αγοράς ηλεκτρονικού εισιτηρίου μέσω διαδικτύου (e-ticketing)

για τους προβλεπόμενους αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία της αρχικής φάσης του έργου (Ακρόπολη και αρχαιολογικοί χώροι του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, Κνωσός και Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, αρχαιολογικός χώρος και Μουσείο Αρχαίας Μεσσήνης).

Παράλληλα, με πρωτοβουλία του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Κώστα Στρατή, έχει συσταθεί ομάδα εργασίας που παρακολουθεί την ομαλή εξέλιξη της λειτουργίας του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Το έργο υλοποιείται με δωρεά από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με ενδιάμεσο φορέα υλοποίησης την Εταιρεία Μεσσηνιακών Αρχαιολογικών Σπουδών … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018 20:33).


Πόσο υπερήφανοι θα πρέπει να είναι οι αρχαίοι ημών πρόγονοι με τα επιτεύγματα των συγχρόνων Ελλήνων.

Επί τέλους υστέρα από δέκα (;) χρόνια συζητήσεων, πειραματισμών, ανάπτυξης και δοκιμών, κατάφεραν το ακατόρθωτο. Τη μερική εφαρμογή ηλεκτρονικού εισιτηρίου στους αρχαιολογικούς χώρους. Έτσι θα σταματήσει η ρεμούλα και ο πλουτισμός πολλών. Αν αυτό βέβαια επιτευχθεί. Που να ξέρει κανείς, αν δεν δημοσιοποιηθούν επίσημα(;) στοιχεία. Και τώρα τα καημένα τα τζιμάνια θα τρέχουν να ανακαλύψουν νέους τρόπους αναπλήρωσης των χαμένων εισοδημάτων.

Η εφαρμογή αυτή γίνεται πραγματικότητα σχεδόν είκοσι χρόνια μετά παρόμοιες εφαρμαγές στα περίπτερα και στα σουβλατζίδικα, αφήστε τον ηλεκτρονικό τζόγο. Και βέβαια χάρις στις χορηγίες ιδιωτών. Ναι αυτών που πολεμάει με λύσσα η θεόσταλτη Ελληνική κυβέρνηση των πλούσιων καπιταλιστών κομμουνιστών ιδεολόγων!

Η Ελλάς ευγνωμονούσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου