Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Δεν είναι πολιτική …

Ένα καινούργιο φρούτο παράγεται πλέον σε μεγάλες ποσότητες στην ελληνική πολιτική σκηνή.

Δυστυχώς δεν είναι εύγεστο, είναι κακόγουστο, άσχημο και θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί αποκρουστικό.

Είναι η συστηματική, ανέντιμη, προσβλητική και γεμάτη ψέματα και υπαινιγμούς επίθεση εναντίον της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσωπικά του αρχηγού της κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Αν υπάρχουν στοιχεία τέλεσης εγκληματικών ενεργειών, αρμόδια είναι η δικαιοσύνη. Η δημόσια εκτόξευση κατηγοριών από οποιονδήποτε και οπουδήποτε εκτός από ανέντιμη και αντιδεοντολογική είναι και παράνομη.

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Και ο θύτης δεν ορρωδεί μπροστά σε τίποτε αρκεί να επιτευχθεί ο τελικός στόχος της απαξίωσης των αντιπάλων και η πολυπόθητη εξασφάλισης της πρωτιάς στις απόμενες βουλευτικές εκλογές.

Μαέστρος και εκτελεστής της πολιτικής αυτής ο γενειοφόρος, μαυριδερός και προσποιητά εκλεπτυσμένος μέσω γραβάτας και κουστουμιού κυβερνητικός εκπρόσωπος, δικηγόρος το επάγγελμα, κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Δημητριος Τζανακόπουλος.

Φυσικά τη στρατηγική έχει προδιαγράψει και επιβάλλει ο εκπληκτικός και εμφορούμενος από καταπληκτικές ιδέες πρωθυπουργός κ. Αλ. Τσίπρας, όπως αντιλαμβάνονται αμέσως οι πολίτες όταν τον ακούν να κεραυνοβολεί συστηματικά και σε κάθε ευκαιρία, όλους τους άλλους εκτός των δικών του ανθρώπων και των δικών του επιλογών.

Αναρωτιέται κανείς πότε η Ελλάδα θα ακολουθήσει τους κανόνες που έχουν υιοθετήσει οι Ευρωπαίοι πολιτικοί που σέβονται τους αντιπάλους, μιλούν τη γλώσσα της αλήθείας και ενεργούν πάντοτε ως υπηρέτες του δημοσίου συμφέροντος και της ευζωίας των πολιτών της χώρας τους.

ΥΓ: Παρακολουθήσαμε την ομιλία του  πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρας στη Βουλή, στις 5 Ιουλίου 2018. Περιμένουμε πλέον να δούμε τον Αλ. Τσίπρας ζωσμένο φυσεκλίκια, στο βουνό αντάρτη, με γενειάδα επί κεφαλής των «προοδευτικών δυνάμεων» εναντίον, των προαιώνιων εχθρών του ελληνικού  λαού και των δικαίων του. Των πολιτικών του αντιπάλων!       


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου