Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Να αφήσει τις κλάψες ο κ. δήμαρχος και να καταφύγει σε ένδικα μέσα …

Γ. Καμίνης: Η κυβέρνηση παραδίδει την Αθήνα σε μειοψηφίες της βίας



Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ασκεί ο δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης, κατηγορώντας την ότι «παραδίδει την Αθήνα σε θλιβερές μειοψηφίες, που επιδιώκουν να γίνουν κράτος εν κράτει, καταπατώντας κάθε έννοια δημοκρατίας και ελευθερίας».

Με αφορμή τρία ξεχωριστά περιστατικά που συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες ο κ. Καμίνης κάνει λόγο για «απραξία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη» το οποίο, όπως επισημαίνει, «χαίρει μιας παροιμιώδους ανοχής εκ μέρους του Μεγάρου Μαξίμου» … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:11:46, Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 11:43).

Μέχρι τώρα οι συχνές καταγγελίες του κ δημάρχου, απλώς αγνοούνται, συστηματικά και περιφρονητικά θα λέγαμε εμείς.

Το «μαγαζί του Μαξίμου» και οι τωρινοί ένοικοί τους, δεν αντιλαμβάνονται, δεν ενοχλούνται, δεν εντυπωσιάζονται, δεν ασχολούνται με την εγκληματικότητα στη πόλη που έχει λάβει δραματικές διαστάσεις και χειροτερεύει;.

Κάποιος πρέπει να ενεργοποιήσει του νόμους και τα αρμόδια όργανα και να επιβληθεί η νομιμότητα. Η δικαιοσύνη κοιμάται μακαρίως, αλλά κάποιος πρέπει να την ξυπνήσει και να την ενεργοποιήσει.

Ο δήμος διαθέτει νομικές υπηρεσίες. Καλούνται να εργαστούν επί τέλους σοβαρά και να  προσφύγουν σε ένδικα μέσα εναντίον των αρμοδίων που παραβλέπουν το ρόλο και καθήκον τους και ανέχονται συστηματικά τις παρανομίες εις βάρος των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου