Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Η ψόφια ελληνική νομενκλατούρα χειροκροτεί αντί να βάζει το κάθε κατεργάρη στο πάγκο του …

 Ψηφιακές χάντρες και καθρεφτάκια

Διαβάζουμε από την εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

Σ​​τις 7 Μαΐου 2018, ο Σύνδεσμος Εταιρειών Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδος (ΣΕΠΕ) διοργάνωσε το «digital economy forum 2018: σχεδιάζουμε, δημιουργούμε, καινοτομούμε». Καλεσμένος ομιλητής στο επίσημο δείπνο ήταν ο πρωθυπουργός μας. Μίλησε για 34 περίπου λεπτά και αναφέρθηκε σε καινοτόμες δράσεις που πρόκειται να γίνουν στην Ελλάδα, με τις οποίες υποτίθεται ότι θα αναπτυχθεί η ψηφιακή οικονομία. Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε 4 συγκεκριμένες δράσεις, οι οποίες, σύμφωνα με την άποψή του, θα συμβάλουν στην ψηφιακή οικονομία. Σας τις παραθέτω με τον σχετικό σχολιασμό για κάθε δράση … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, 24.06.2018).

Σύμφωνα με το άρθρο ο θαυμάσιος πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας έλεγε απλά σαχλαμάρες.

Το δράμα είναι ότι όλοι οι ακροατές  - που υποτίθεται είναι ότι το εκλεκτότερο διαθέτει η ελληνική διανόηση στον τομέα – χειροκρότησε το λόγο του πρωθυπουργού, όπως καταστράφηκε άλλωστε αδιάψευστα στην ελληνική τιβί.

Οι πολίτες αυτοί έπρεπε να διατυπώσουν ευθύς αμέσως τη διαφωνία τους με τα λεγόμενα, να θέσουν το θέμα στη σωστή του βάση, να πληροφορήσουν αμέσως μετά, τους Έλληνες πολίτες για τη κενού περιεχομένου ομιλία του πρωθυπουργού και να διατυπώσουν τις επιστημονικά ορθές φαντάζομαι, απόψεις τους.

Η Ελλάδα βρίσκεται σε πεδίο αλλοπρόσαλλων δημοσίων σχέσεων αλληλοδιαπλεκόμενων ταγών που ο ένας στηρίζει τον άλλον ή κάνει τα στραβά μάτια στις ανοησίες προκειμένου να είναι   αρεστός και να περνούν οι μέρες. Έτσι άσκοπα και χωρίς πρόοδο εκσυγχρονίσου και σημεία ανάκαμψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου