Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

DW: Χιλιάδες πρόσφυγες «εγκλωβισμένοι» στα Βαλκάνια …

Παρά την πρόσφατη μετατόπιση των προσφυγικών/μεταναστευτικών ροών προς την Ισπανία, ειδικοί επισημαίνουν ότι η κατάσταση στις χώρες των Βαλκανίων παραμένει τεταμένη.



Σύμφωνα με τον Γκέραλντ Τάτσγκερν από την Υπηρεσία Δίωξης του Εγκλήματος της Αυστρίας ο οποίος ειδικεύεται στη δίωξη διακινητών, περίπου 60.000 άνθρωποι βρίσκονται σήμερα «εγκλωβισμένοι» στα Βαλκάνια. «Πρόκειται εν μέρει για ανθρώπους που μένουν εκεί μεγάλο διάστημα αλλά και για μετανάστες που κατέφθασαν προσφάτως μέσω Ελλάδας», αναφέρει ο ειδικός, σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa.

Στην Ελλάδα καταγράφηκαν μέχρι και τις 8 Ιουλίου 24.000 νέες αφίξεις μεταναστών και προσφύγων, ένας αριθμός αυξημένος κατά 122% σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα πέρσι, αναφέρει ο Τάτσγκερν στο dpa. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι προσφυγικές ροές δια μέσω του Έβρου παίζουν όλο και πιο σημαντικό ρόλο. Από τις αρχές του χρόνου έχει πολλαπλασιαστεί ο αριθμός των ανθρώπων που επιχείρησαν να περάσουν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα μέσω του συγκεκριμένου ποταμού … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ UPD:21:55, Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018 17:50).


Πολύ θα θέλαμε να μάθουμε τι κάνουν οι ελληνικές αρχές για αυτούς τους ανθρώπους. Δεν τους εμποδίζει να μπουν παράνομα στη χώρα, τους αφήνει να κάνουν ότι θέλουν (;), δεν έχει στρατηγική για την αντιμετώπιση που προβλήματος και απλά στοιβάζονται συνεχώς διαρρέοντας ως άυλη υπόσταση από τα τρύπια ελληνικά (ρωτήστε τους Αλβανούς) σύνορα προς άγνωστη κατεύθυνση ή παρεπιδημούν στη χώρα μέχρι να γίνουν νέες ρυθμίσεις και τελικώς να γίνουν όλοι Έλληνες με δικαιώματα, αλλά ΚΑΜΙΑ υποχρέωση.

Έχουμε προτείνει στο παρελθόν – βλέπτε https://simpleandclear.blogspot.com/2016/04/5.html - να δοθεί κάποιος μορφής εργασία στους ανθρώπους αυτούς για όσο διάστημα παραμένουν ικέτες(;) ή τουρίστες στην Ελλάδα και έτσι τουλάχιστον να έχουν το νου τους αλλού και όχι στην απάτη, την παρανομία, τις σεξουαλικές ανάγκες και τη εκμετάλλευση ομοεθνών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου