Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Από μικρό, τρελό και επενδυτή μαθαίνεις την αλήθεια …

Αεροδρόμια χωρίς δρόμους δεν γίνονται

Νέο «καμπανάκι» κτυπά η ηγεσία της Fraport Greece για τις υποδομές, όπως το οδικό δίκτυο, η διαχείριση απορριμμάτων και υδάτων, γύρω από τα αεροδρόμια σε τουριστικές περιοχές. Στο τρέχον επενδυτικό πρόγραμμα της Fraport στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, με ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2021, αναφέρθηκε ο Alexander Zinnel, διευθύνων σύμβουλος της Fraport Greece, κατά την ομιλία του στο 2nd Athens Investment Forum, όπου και άδραξε την ευκαιρία για να αναφερθεί και στα κακώς κείμενα.


Από την έντυπη έκδοση

Ο ιδιωτικός τομέας, είτε πρόκειται για αεροδρόμια είτε για άλλους επενδυτές από τον τουριστικό κλάδο, τοποθετούν κεφάλαια στους προορισμούς, λείπουν όμως βασικές υποδομές από τον δημόσιο τομέα, είτε πρόκειται για δρόμους είτε για διαχείριση απορριμμάτων κ.ά. και ο νοών νοείτω!!! Δεν επιτρέπεται λοιπόν στη σημερινή εποχή να υπάρχουν ακόμη στα νησιά μας δρόμοι στην κατάσταση που… όλοι ξέρουμε!!! … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 07:00).

Το μέγα ερώτημα είναι γιατί δε τα βλέπει αυτά η κυβέρνηση, γιατί δε τα βλέπουν οι Περιφέρειες, για τι δε τα βλέπουν οι δήμοι, γιατί δε τα βλέπουν οι τοπικές κοινωνίες, οι οποίες άλλωστε είναι και οι αποδέκτες του πλούτου που εισάγεται κυρίως μέσω επισκεπτών Ελλήνων και ξένων.

Ίσως τα βλέπουν αλλά κανείς δε θέλει να ασχοληθεί με τα θέματα, να προσπαθήσει, να ιδρώσει και να καταβάλλει δυνάμεις για την επίλυση των προβλημάτων..

Περιμένουν όλοι το γκουβέρνο, την ΕΕ, τα Θεό να ΄δώσουν λύσεις και χρηματοδότηση.

Έτσι όμως δε γίνεται προκοπή. Η χώρα και όλοι μας απλά θα σερνόμαστε. Δείτε τι έχουν επιτύχει άλλες κοινωνίες ακόμα και φτωχές και πως έχουν φροντισμένες τις πόλεις τους . τα χωρία τος, το δημόσιο χώρο, τις υποδομές τους.

Εμείς εδώ ακόμα και το 2020 παραμένουμε αγνοί και φανατικοί σκουπιδολάγνοι, χωρίς μέλλον και προοπτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου