Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Νοσηλευτικό έργο με αριστεροδεξιό ΣΔΙΤ …

Οι αριστεροί, οι κομμουνιστές, οι αναρχικοί και άλλοι πολλοί από όλες τις πτέρυγες του πολιτικού φάσματος φωνάζουν εναντίον της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και της οποιασδήποτε συνεργασίας του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα.

Αλλά  μόλις τα πράγματα φθάνουν στο απροχώρητο, γίνονται υποχωρήσεις και εκχωρούνται δικαιώματα στον ιδιωτικό τομέα να επέμβει για να λυθούν άλυτα χρονίζοντα προβλήματα που συνήθως δημιούργει ο δημόσιος τομέας χωρίς λόγο. Συνεργασίες επιβάλλονται και από τις οδηγίες που εκδίδονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τα παράδειγμα πολλά, εμφανή, προφανή, κραυγαλέα, όπως και οι καλές λύσεις που τελικά επιτυγχάνονται και ανακουφίζουν τους πολίτες (Αττική Οδός, Εργοστάσια επεξεργασία απορριμμάτων, αυτοκινητόδρομοι, κατασκευή σχολίων, νοσοκομείων, αιολικά πάρκα, εκσυγχρονισμός αεροδρομίων, κα, κα.).

Υπάρχει και ένας τομέας που ανθίσταται με νύχια και με δόντια και λειτουργεί εις βάρος της λογικής, της ποιότητας, της τσέπης των πολιτών, της λειτουργίας των νοσοκομείων, της ιατρικής επιστήμης και της δεοντολογίας. Η καινοτομία ονομάζεται «αποκλειστικές νοσηλεύτριες».

Έχουμε επανειλημμένως αναφερθεί στο άθλια αυτή πρακτική στο Ημερολόγιο Απλά και  Κατανοητά.

Στο Πάνθεον των υπουργών που το συντηρούν την άθλια ελληνική πατέντα μπορούμε πλέον να προσθέσουμε και τον νέο στιβαρό υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια. Δεν απαντά στα σχετικά μηνύματα/αιτήματα, δεν ακούει, δεν διαβάζει, δεν παρακολουθεί τι γίνεται, δεν ασχολείται, υποστηρίζει και αυτός την ανωμαλία.

ΥΓ: Στο Ημερολόγιο Απλά και Κατανοητά υπάρχουν πολλές αναφορές για το χρόνιο αυτό πρόβλημα που προσβάλλει κάθε έννοια νομιμότητας και εύρυθμης λειτουργίας του ΕΣΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου