Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Χώρα τρελών ανθρώπων με τρελά αιτήματα …

Αντιδρούν για τον αντικαπνιστικό

Τρέλα ...

Με προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) κατά των διατάξεων για την καθολική απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς δημόσιους χώρους, σχεδιάζουν να αντιδράσουν οι εκπρόσωποι των καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης στη νέα απόπειρα της κυβέρνησης να εφαρμόσει τον νόμο. Λίγα μόλις 24ωρα μετά την ψήφιση του νόμου που περιλαμβάνει πιο αυστηρές διατάξεις για απαγόρευση του καπνίσματος, το Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων, Καταναλωτών, Εστίασης και Διασκέδασης (ΠΑΣΚΕΔΙ), αντιδρά εκ νέου στην εφαρμογή του, αντιπροτείνοντας να δοθεί η δυνατότητα σε μικρά καφέ και μπαρ –μικρότερα των 100 τετραγωνικών μέτρων– τα οποία δεν έχουν εξωτερικούς χώρους, να μπορούν να εξαιρεθούν … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ 19:09, 19 Οκτωβρίου 2019).

Το αντικαπνιστικό κίνημα ξεκίνησε παιδιά από τη Καλιφόρνια, ως δικαίωμα των εργαζομένων σε καταστήματα εστίασης και κατανάλωσης ποτών να μην είναι παθητικοί καπνιστές καθ’ όλο το ωράριο εργασίας τους.

Εδώ η διάσταση αυτή δεν απασχολεί κανένα. Ούτε τα εργατικά σωματεία, ούτε τις αρχές, ούτε τους ιατρούς, ούτε τους νομοθέτες, ούτε καν τη λογική.

Αυτή η χώρα έχει χάσει εντελώς τα λογικά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου