Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Γήπεδο Αλαφούζου (το λένε και Παναθηναϊκού): Έτοιμες έως τα τέλη Ιουνίου οι οριστικές μελέτες …

Οι συγκεκριμένες μελέτες για τη διπλή ανάπλαση αναμένεται να είναι έτοιμες εντός του πρώτου εξάμηνου του 2023, βάσει του προγραμματισμού που έχει γίνει.

ypodomes.com

Η «ΑΕΠ Ελαιώνα», κοινοπραξία των τραπεζών Alpha Bank/Πειραιώς, ανακοίνωσε σήμερα (19/1) ότι προχωρά στην εκπόνηση των οριστικών μελετών για τις νέες εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού, απαραίτητες για την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Οι οριστικές μελέτες, αναλύονται: α) Στην αρχιτεκτονική μελέτη (εταιρεία ΔΕΚΑΘΛΟΝ Α.Ε.), β) Στην ηλεκτρομηχανολογική μελέτη (ΤΕΤΡΑΣ Η/Μ Α.Ε.Μ.) και γ) Στη στατική μελέτη (ΤΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Α.Ε.), οι οποίες όπως τονίζεται αναμένεται να είναι έτοιμες στο πρώτο εξάμηνο του 2023 … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 14:00).


Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς.

Την παραπληροφόρηση ή την εσκεμμένη παραπλανητική πληροφόρηση για να τρομάξουν τα ήρεμα; Και τι δουλειά έχει η Αρένα με τον Ερασιτέχνη;

Η ανακοίνωση είναι της «ΑΕΠ Ελαιώνα», της κοινοπραξία δηλαδή των τραπεζών Alpha Bank/Πειραιώς, που έχουν υποσχεθεί να χρηματοδοτήσουν τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη (με αντάλλαγμα την αποπεράτωση και λειτουργία του εμπορικού κέντρου «Βωβού»), ο οποίος έχει αναλάβει να λειτουργήσει ως λαγός προκειμένου να αποκτήσει δωρεάν – αλλά με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων - γήπεδο πολυτέλειας η ανώνυμη ποδοσφαιρική κερδοσκοπική εταιρεία του κ. Γιάννη Αλαφούζου. Κόλπο καταληκτικό που θα αποφέρει και πολλά χρήματα στους μέτοχους (μαντεύετε ποιοι μπορεί να είναι;) άλλων ιδιωτικών εταιρειών που ήδη έχουν εξαγγείλει αναπτυξιακά έργα στην περιοχή.

Έχουμε την ελπίδα ότι οι επικείμενες εκλογές θα κόψουν τη φόρα του βλαχοδήμαρχου Μπακογιάννη (όπως τον αποκαλούμε σε άλλη ανάρτηση) και όλα τα σχέδια αν δεν σταματήσουν, θα πάνε τουλάχιστον πίσω μέχρις ότου ίσως αποκαλυφθεί η μεγάλη απάτη και το παράνομο στρατηγικό σχέδιο πλουτισμού πολλών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: