Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

Η ασυδοσία των ΜΜΕ και η αφασία της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων …

Παρακολουθούμε τις ειδήσεις και κάποιες εκπομπές στα θρυλικά ελληνικά ΜΜΕ.
 
Αυτό που συμβαίνει είναι όνειδος και οι δημοσιογραφίσκοι της δεκάρας – ακόμα και αν βραβεύονται από την πρόεδρο της Δημοκρατίας κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου -  παρανομούν, συμπεριφέρονται αντιδεοντολογικά, με ταπεινωτικό και με αισχρό και ποταπό τρόπο.
 
Από κοντά κάποιοι συνδικαλιστές της αστυνομίας, που τεμπελιάζουν και ξημεροβραδιάζονται στα κανάλια, χωρίς να εργάζονται, αλλά εισπράττοντας μισθούς και επιδόματα και πρόθυμοι δικηγορίσκοι αγκομαχώντας να πουν τη παρόλα τους ως ειδικοί επί παντός.
 
Μόνον το ύφος τους και τη συμπεριφορά τους να παρατηρήσεις και εν μέσω προκλητικού  χρηματισμού θεατών και ακροατών με μεγάλα ποσά αγνώστου προελεύσεως και αυτοκίνητα,  καταλαβαίνεις ότι οι άνθρωποι αυτοί επενδύουν στο πόνο, το δράμα ανθρώπων, την ατυχία, τη κακή τύχη, για να πλουτίζουν και να συμπεριφέρονται ως στυλοβάτες του συστήματος. Υπεύθυνοι είναι βέβαια και οι καναλάρχες που δίνουν εντολές και τα πειθήνια όργανά τους εκτελούν με προθυμία και υπερβάλλοντα ζήλο.
 
Θα μου πείτε βρίσκουν και κάνουν.
 
Σωστά αλλά οι Νόμοι; Οι ανεξάρτητες αρχές; Το ΕΣΡ;  Η δεοντολογία; Η εταιρική ευθύνη; Η αξιοπρέπεια; Η Παιδεία; Τίποτε από όλα αυτά δε μετράει; Και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί; Και οι ταγοί; Οι πνευματικοί άνθρωποι; Η Εκκλησία; Η Δικαιοσύνη;
 
Όλοι βολεμένοι, ανεύθυνοι, καιροσκόποι και ενδιαφερόμενοι μόνον για χρήματα, μισθούς και άλλα προνόμια.
 
Τίποτε άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου