Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Οι άνθρωποι που θέλουν να εξαφανίσουν την Ελλάδα είναι έλληνες …

Μεταναστευτικό, τόσο καλά - τόσο τραγικά

Τ​​α Χριστούγεννα του 1990, οι Αθηναίοι αντίκρισαν στην Ομόνοια εκατοντάδες ρακένδυτους και απισχνασμένους ανθρώπους από την Αλβανία να κοιτούν εμβρόντητοι τα λεωφορεία, τα φώτα και την κίνηση. Σε λίγες εβδομάδες η Ελλάδα, από χώρα αποδημίας, μετατράπηκε σε χώρα προορισμού μεταναστευτικών ρευμάτων. Τη δεκαετία του 1990 οι μετανάστες προέρχονταν από την Αλβανία και τις χώρες του διαλυμένου Συμφώνου της Βαρσοβίας. Τη δεκαετία του 2000 προστέθηκαν μεταναστευτικές και προσφυγικές ομάδες από το Ιράκ και το Αφγανιστάν, χώρες στις οποίες είχε γίνει στρατιωτική επέμβαση. Ακολούθησαν η Σομαλία, η Παλαιστίνη και μετά το 2011 η Συρία. 

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία κάθε χρόνο έμπαιναν στην Ελλάδα 80.000-100.000 άνθρωποι. Υπήρχαν χρονιές με ιδιαίτερη αύξηση (2010: 133.000 εισελθόντες) και χρονιές με συγκριτικώς μικρό αριθμό εισόδων (2013: 43.000 εισελθόντες). Ολα αυτά μέχρι το 2015. Οι διαφορετικού τύπου ιδεοληψίες της Ελλάδας και της Γερμανίας οδήγησαν στην εκτίναξη των εισερχομένων, που προσέγγισε το εκατομμύριο και συνεχίσθηκε εν μέρει και το 2016. Ηταν το μεγαλύτερο μεταναστευτικό κύμα στην Ευρώπη μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ 23.09.2018 : 21:08).

Σύμφωνα με το άρθρο στην Ελλάδα πρέπει να κυκλοφορούν περί το 1.500.000 «νεοέλληνες» που έχουν και προκλητικά προνόμια και συμπεριφορά του κράτους απέναντι τους. Δεν πληρώνουν φόρους, στέλνουν τα απιδιά τους στα δωρεάν σχολεία και πανεπιστήμια – δυνατότητα που δεν θα είχαν ποτέ στις χώρες τους πιθανότατα -  δεν πληρώνουν για υπηρεσίες υγείας, δεν πληρώνουν τις συγκοινωνίες στην Αθήνα, συνήθως ρυπαίνουν περισσότερο από ότι οι γηγενείς, είναι καταφανώς εναντίον των Ελλήνων και όταν μιλάς μαζί τους είναι όλοι λάβροι εναντίον της χώρας που τους ευεργέτησε. Και σιγά σιγά απαιτούν περισσότερα δικαιώματα και με βάση τη νομοθεσία και διοικητικές αποφάσεις σκούπα κατά καιρούς, γίνονται Έλληνες και μάλιστα κακομαθημένοι. Για να είμαι δίκαιος το μόνο που πληρώνουν είναι τα φροντιστήρια.

Α νομίζετε ότι υπερβάλλω, φαίνεται να μην έχετε ποτέ έρθει σε επαφή με κανένα από αυτούς.

Το ερώτημα είναι ποιος είναι ο ενορχηστρωτής της πολιτικής που εφαρμόζεται ευλαβικά εδώ και 20 σχεδόν χρόνια, ποια είναι τα ποσά που διακονούνται εξαιτίας της πολιτικής αυτής και ποιος είναι αριθμός των εκτελεστικών οργάνων του;

Θα μας έκανε μεγάλη εντύπωση φυσικά αν το κράτος ξέρει πόσοι είναι οι αλλοδαποί και οι ελληνοποιηθέντες ξένοι, που κατοικούν, πόσα παιδιά έχουν, αν έχουν ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, αν κάνουν φορολογική δήλωση, που εργάζονται, αν παίρνουν σύνταξη, πόσα χρήματα εμβάζουν στις χώρες καταγωγής τους, πόσα ταξίδια πραγματοποιούν ετησίως εκτός Ελλάδος, πόσοι έχουν καθαρό ποινικό μητρώο, πόσα παιδιά σπουδάζουν κα. Στοιχεία που έπρεπε το κράτος να γνωρίζει για όλους τους κατοίκους της Ελλάδας και ίσως τα γνωρίζει ήδη αλλά δεν τα κοινοποιεί.

Το θέμα δεν είναι αν τα κοινοποιεί αλλά αν τα επεξεργάζεται και αν τα χρησιμοποιεί για να διαμορφώσει ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας. Αμφιβάλλω,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου