Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Επί τέλους, ανακαλύψαμε στην Ελλάδα κάποιους που σκέπτονται …

Επαφές Cosco με ξενοδόχους για 4 μονάδες στον Πειραιά

                                             

Τα σχέδια για την κατασκευή και τη λειτουργία τεσσάρων ξενοδοχείων εντός του λιμένα, αλλά και για εμπορικό κέντρο, βασίστηκαν σε μελέτη που έγινε για λογαριασμό του ΟΛΠ από τη McKinsey.

Αλλεπάλληλες επαφές με μεγάλους ελληνικούς και ξένους ξενοδοχειακούς ομίλους πραγματοποιεί αυτό το διάστημα η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, στο πλαίσιο της διαδικασίας ανάπτυξης τεσσάρων ξενοδοχειακών μονάδων που περιλαμβάνονται στα πλάνα των επενδύσεων της Cosco. Σύμφωνα με άριστα ενημερωμένες πηγές, έχουν γίνει συναντήσεις με στελέχη των Accor, Hilton Worldwide, Marriott International και ένα γαλλικό fund που ενδιαφέρεται για την επένδυση … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 17:38, 3 Σεπτεμβρίου 2018).

Δυστυχώς οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι Έλληνες. Είναι Κινέζοι.

Δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, αλλά έχουν εκπαιδευτεί να αναζητούν ευκαιρίες για ανάπτυξη, απασχόληση, επιτυχίες και ευημερία. Και δουλεύουν σκληρά, καινοτόμα και αποτελεσματικά για αυτά. Και δημιουργούν το μέλλον.

Κάνουν για την Ελλάδα και τους Έλληνες αυτά που όλοι οι νουνεχείς πολίτες «έβλεπαν» εδώ και χρόνια και εκλιπαρούσαν το άθλιο πολιτικό σύστημα να κάνει, αλλά εις μάτην. Τα κυκλώματα εκμετάλλευσης και οπισθοδρόμησης ήταν πάντοτε ισχυρότερα της λογικής και του κοινού συμφέροντος. Λειτουργούσαν όπως το κύκλωμα Φλώρου – αναφέρεται λόγω επικαιρότητας - που άνθισαν χάρις στη διαπλοκή όλων όσων μπορούσαν να επηρεάζουν και να συνεργάζονται με τους κρατούντες.

Προτείνουμε να αναθέσουμε στους σοβαρούς Κινέζους να μελετήσουν και να σχεδιάσουν για λογαριασμό μας ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό εκπαιδευτικό σύστημα, πετώντας το σημερινό στα σκουπίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου