Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Μόνον οκτώ συλλήψεις για τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη …

Δεκαπέντε τραυματίες αστυνομικοί, ζημιές σε καταστήματα, πεζοδρόμια, κάδους απορριμμάτων και σταθμευμένα αυτοκίνητα, συνθέτουν τον απολογισμό των επεισοδίων που εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή από το δημαρχιακό μέγαρο έως τον Λευκό Πύργο και την παλιά παραλία, στο περιθώριο του συλλαλητηρίου κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.
   Επιτιθέμενοι τραμπούκοι με εξοργιστική και εξασφαλισμένη ατιμωρησία
Οκτώ άτομα, εκ των οποίων δύο ανήλικοι, συνελήφθησαν για τα επεισόδια. Ανάμεσα στους συλληφθέντες, από τους 28 που προσήχθησαν αρχικά, είναι επτά άνδρες και μία γυναίκα, η τελευταία για κατοχή ναρκωτικών.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης, και κατά περίπτωση για διακεκριμένες φθορές, απρόκλητες σωματικές βλάβες, αντίσταση κ.ά., με την οποία οδηγούνται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης …(ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:13:11, Κυριακή, 09 Σεπτεμβρίου 2018 10:35).


Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο.

Είναι δυνατόν οι πάνοπλοι και ειδικά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί των ειδικών δυνάμεων να μην μπορούν να συλλάβουν άτομα σαν αυτό της φωτογραφίας, προτού προβούν σε εκτεταμένες ζημιές και επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών με ανθρωποκτόνο πρόθεση, τους άνετους και άφοβους εγκληματίες που κάθε τόσο βανδαλίζουν  πόλεις, κεντρικά σημεία, εγκαταστάσεις, ρίχνουν μολότοφ με τη σέσουλα προσπαθώντας να κάψουν αστυνομικούς, φέρουν ειδικές εξαρτήσεις και είναι πράγματι άτρομοι απέναντι στους αστυνομικούς και το Νόμο.

Το τελευταίο υποδηλοί είτε ότι οι αστυνομικοί είναι κότες και ακατάλληλοι για το επάγγελμα, είτε οι εγκληματίες έχουν ειδική εκπαίδευση, είτε οι αστυνομικοί έχουν σαφείς εντολές από τους ανωτέρους τους επί ποινή κυρώσεων, ότι οι επιτιθέμενοι πρέπει να κάνουν ότι θέλουν και απλώς οι αστυνομικοί να τους αποκρούουν ευγενικά και χωρίς συνέπειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου