Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Να καθιερωθεί και στην Ελλάδα ομιλία του πρωθυπουργού για την πορεία του Έθνους …

Το κάνουν οι ΗΠΑ κάθε Νοέμβριο. Το κάνει πλέον και η Ευρωπαϊκή Ένωση (παρουσιάστηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2018, από τον Πρόεδρο της ΕΕ, κ. Ζαν Κλωντ Γιουνκέρ στο Ευρωκοινοβούλιο).

Νομίζουμε ότι είναι μια καλή ιδέα ο πρωθυπουργός να παρουσιάζει στη Βουλή των Ελλήνων την πορεία του Έθνους για το επόμενο έτος.

Και να ακολουθείται από ερωτήσεις προς διευκρίνιση και περισσότερες ίσως λεπτομέρειες, ώστε οι πολίτες να μπορούν να αποκτούν καλύτερη εικόνα των επερχόμενων ενεργειών.

Δεν θα επιτρέπεται σχολιασμός και παρουσίαση άλλων απόψεων. Αυτό θα μπορεί να γίνεται την επομένη και εκτός Βουλής, με κάθε πρόσφορο μέσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου