Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Η ακατανόητη λειτουργία της ανεξάρτητης δικαιοσύνης …

Υπόθεση Φλώρου: Η εξέταση ανήκει σε άλλο άτομο με σοβαρό πνευματολογικό πρόβλημα  …

η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, έδωσε εντολή ...

Σε άτομο με σοβαρά πνευμονολογικό πρόβλημα ανήκει η εξέταση με την οποία ο Αριστείδης Φλώρος έλαβε ποσοστό αναπηρίας 70%, βάσει μάλιστα της οποίας εγκρίθηκε η αποφυλάκισή του, σύμφωνα με στοιχεία που μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του το ΣΚΑΪ.

Ως εκ τούτου ο Αριστείδης Φλώρος οδηγείται και πάλι στις φυλακές Χαλκίδας, ενώ η έρευνα για τις συνθήκες πιστοποίησης της αναπηρίας του μεταφέρεται στην Αθήνα και στην Εισαγγελία Διαφθοράς, καθώς η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, έδωσε εντολή να διενεργηθεί στο εξής η έρευνα από την επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 1η Σεπτεμβρίου2018).

Εκπληκτικά πράγματα.

Πρώτα το θέμα ανακινήθηκε, αν δεν κάνουμε λάθος, από τα ΜΜΕ.

Κατόπιν άρχισαν πολλοί να βλέπουν παραλογισμούς και προνομιακή μεταχείριση σε εγκληματία καταδικασμένο σε πολύ βαριές ποινές, με εμφάνιση υγιέστατου νέου ανδρός, έτοιμου να κατασπαράξει τα 250.000.000  € που καταχράστηκε και δεν ανέκτησε ακόμα το δημόσιο.

Αποκαλύφθηκε ότι ο εν λόγω κύριος είχε καταδικαστεί και σε 13 χρόνια φυλακή (με αναστολή όμως, διάβολε) για ηθική αυτουργία σε δολοφονία.

Και μετά άρχισαν τα πολλά ερωτηματικά και οι αποκαλύψεις περί ευκλεούς κυκλώματος προστασίας και ξεπλύματος εγκλημάτων και παράκαμψης δικαστικών αποφάσεων. Κάτι που μάλλον δεν είναι τόσο συχνό όσο η κάλυψη ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. Επιστρατεύονται ακόμα και νόμοι που ψηφίζονται στη τούρλα του Σάββατου.

Τα πλαστά πιστοποιητικά δίνουν και παίρνουν και ψάχνουν κάποιο σοβαροί αρμόδιοι να βρουν άκρη, που όμως δεν βρίσκεται. Οι υπογράφοντες έχουν εκπληκτικά αντανακλαστικά, εξαιρετικά μέτρα προστασίας και ευφυείς λύσεις σε κάθε ανακύπτον ζήτημα.

Και στο τέλος ή τουλάχιστον αργά πολύ αργά κινητοποιείται και η κεφαλή της δικαιοσύνης, εν προκειμένω η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κα Ξένη Δημητρίου και δίνει εντολές.

Εδώ ακριβώς είναι το ζήτημα. Όλοι περιμένουν εντολές και τίποτε δε γίνεται από τα εντεταλμένα όργανα. Όλοι έμαθαν να περιμένουν εντολές και αδρανούν μισθοδοτούμενοι.

Τι θα γίνει εκλεκτοί κύριοι και κυρίες, αν η θαυμάσια κα Ξένη Δημητρίου δε δώσε εντολή;

Και αυτά συμβαίνουν παντού όπως όλοι οι Έλληνες διαπιστώνουν καθημερινώς. Ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή …, ο υπουργός έδωσε εντολή …, με εντολή του … και ούτω καθ΄ εξής.

Έξις δευτέρα φύσις εστί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου