Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Έπεεεράσαμεεεε όμορφα οοοόμορφα πολύυυυ ….

Πολύ καλά μάλιστα.

Ποιος θα το έλεγε.

Ταξίδια, σαλόνια, αγκαλιές, έπαινοι, προτάσεις για Νόμπελ, καλό φαΐ, μεγαλεία. Όλα αυτά βέβαια στο εξωτερικό όπου ισχύουν άλλα κριτήρια, σέβονται τους εκπροσώπους του Λαού, τιμούν το αξίωμα, προσπαθούν για το καλύτερο αλλά είναι και μπον βιβέρ (νbon viveur).

Αγκαλίτσα στον απαρηγόρητο σύζυγο ...

Και εδώ στην Ελλάδα; Μιζέρια, διχασμός, ύβρεις, επιθέσεις, υπολείμματα εμφυλίου, επιθέσεις σε κάθε βήμα, παλαιοκομματισμός, περιφρόνηση στις απόψεις των άλλων, ψεύτικες ειδήσεις και επιθέσεις καθημερινές. Και το αποτέλεσμα; Πενιχρό.

Όσο για αναπτυξιακά σχέδια; Θα τα κάνουν αλλά  μόλις κατανοήσουν τι ακριβώς έχουν να κάνουν.

Η Ελλάδα σέρνεται, υποστηρίζεται με εξωσκελετό, τα λαμόγια διείσδυσαν παντού, η δημόσια διοίκηση χτενίζεται και αδιαφορεί, η εκπαίδευση συνδικαλίζεται ασύστολα, η Υγεία εξακολουθεί να είναι στα χέρι πλουσίων γιατρών χωρίς συναίσθημα και αποστολή και νοσοκομεία αποθήκες (τέτοια που δε συναντάς σε κανένα πολιτισμένο μέρος) και πολλά άλλα παρόμοια.

Έγιναν κάποια βήματα. Όχι οι απαραίτητες τομές, Δεν ήξεραν, δεν μπόρεσαν. Έπρεπε να είχαν φύγει μετά από ένα έτος, δηλαδή το 2016 το αργότερο. Αλλά  έμεινα για περισσότερο από 4 χρόνια. Κράτησαν πολύ χάρις στο γεγονός ότι δεν προβλέπονταν εκλογές.

Περιμένουμε να δούμε τώρα τους άλλους. Περιμένουμε θαύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου