Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

O υπ. Δικαιοσύνης Καλογήρου έδωσε προεκλογικά χάρη ακόμη και σε αλλοδαπούς διακινητές μεταναστών …

Μέχρι και δύο μέρες πριν τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου 

Θαυμάστε με  ...

απένειμε χάρες σε δικηγόρο καταδικασθέντα για απάτη επί δικαστηρίω αλλά και σε αλλοδαπούς με καταδίκες για μεταφορά παράτυπων μεταναστών στην χώρα μας, απόπειρα κλοπής και αντίσταση, για να πολιτογραφηθούν Ελληνες πολίτες … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ 18:13, 15 Ιουλίου 2019).


Με ποιο δικαίωμα ο κυριούλης αυτός έκανε αυτό που έκανε; Και γιατί υπέγραψε και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας (τα ΠΔ προσυπογράφονται και από τον πρ. της Δημοκρατίας ή όχι;).

Προφανώς κατά τον Καλογήρου η διοίκηση είναι τσιφλίκι του και αυτός ένας καουμπόϋ που υλοποιεί τα όνειρά του στα απέραντα λιβάδια της άγριας δύσης, εκεί που βόσκουν εκατομμύρια βοοειδή.

Το μέγα ερώτημα είναι, ενοχλείται κανείς από αυτές τις πρακτικές; Κανείς δε τον εγκαλεί για αυτές του τις αποφάσεις; Και πως μπορεί να προκαλεί έτσι το δημόσιο συμφέρον και το περί δικαίου αίσθημα των νομοταγών πολιτών.

Αλλά, καλλιγραφίες από το κωλ… της μυλωνούς, θα μου πείτε, ζητάς;

Εδώ είναι Βαλκάνια, δεν είναι παίξε γέλασε.

ΥΓ: Ποτέ μου δε συμπάθησα το κύριο αυτό, γιατί έσβηνε συστηματκά χωρίς να διαβάζει κανείς τα ηλεκτρονικά μηνύματα που έστελνα στον ίδιο ως γγ της κυβέρνησης και ως υπουργό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου