Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Αλ. Τσίπρας: Ο άνθρωπος που χωρίς να το καταλάβει σημάδεψε την Ελλάδα ...

Μάλλον ένα γνήσιο προϊόν της σύγχρονης Ελλάδας.

Με σύγχρονη ελληνική εκπαίδευση σχεδόν ανωτάτου επιπέδου, χωρίς κουλτούρα και Παιδεία. Καθαρό μοντέρνο προϊόν με ελληνικό ISO, αλλά χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα στην κοινωνία, την αγορά και την πραγματικότητα. Και με το γνωστό σύνδρομο και ψευδαίσθηση ότι είναι ο καλύτερος όλων.

Έμαθε να ελίσσεται και να αξιοποιεί τις ευκαιρίες. Και να είναι ευέλικτος να καταλαβαίνει τις ρωγμές του συστήματος και συνασπίζεται με άλλους παρόμοιους, τέτοιους που το φθαρμένο σύστημα επέτρεψε να ανθίσουν, χωρίς να προσφέρουν τίποτε. Τότε δημιουργείς ένα μισθοφορικό στρατό (άγνωστο το πώς ζουν όμως όλοι αυτοί), και μπορείς να φθάσεις ψηλά.

Η ελληνική διαδρομή του Αλ. Τσίπρας δεν εκπλήσσει κανένα. Μάγκας ήταν, μάγκας είναι και έμαθε να λέει ότι κατεβάζει η κούτρα τους, βέβαιος ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί αγράμματοι κυριολεκτικώς Έλληνες, που μπορούν να τον εμπιστευτούν και να αποφασίσουν ότι αν συμφωνήσουν μαζί του, θα ευεργετηθούν κάποια στιγμή. Έγιναν και γίνονται οπαδοί του μάγκα..

Αλλά  η Ελλάδα δεν είναι  μόνη. Είναι μέρος ενός διεθνούς συστήματος στο οποίο την είχαν εντάξει οι τρισκατάρατοι προηγούμενοι, ναι αυτοί που επιτρέπουν σε άτομα σαν τον Αλ.Τσίπρας να γίνονται ηγέτες και να δημιουργούν επικράτειες.

Και βρήκαν ότι βόλευε και τους διεθνείς φίλους μας. Κοινώς τα βρήκαν, με τον θαμπωμένο από τα μεγαλεία και την καλοπέραση των Ευρωπαίων ηγετών μάγκα των Βαλκανίων, και φυσικά όπως είναι φυσικό αδιαφόρησαν πλήρως για την ευημερία των Ελλήνων πολιτών.; Όπως αδιαφορούσαν και στο παρελθόν. Άλλωστε ποτέ δε συνομιλούσαν με τους πολίτες, Μόνον με τις ηγεσίες τους, όπως τους Παπανδρέου, το Σημίτη, το Σαμαρά κατά το πρόσφατο περιελθόν.

Έτσι δαψιλεύουν στον Αλ. Τσίπρας επαίνους και ρεβεράντζες αδιαφορώντας για το χάλι της χώρας, το ξεχαρβάλωμα, την υστέρηση, την ανοργανωσιά, τη καθυστέρηση στην αποδοχή κανόνων και τεχνολογιών, σε όλα τέλος πάντως όσα επιστρατεύουν οι ίδιοι οι ευρωπαίοι ηγέτες στις χώρες τους για να αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πραγματικότητα

Η Ελλάδα δεν έχει υποδομές, δεν ξέρει τι να κάνει τα σκουπίδια της, τα απόβλητά της, τα τοξικά απόβλητα, τα νοσοκομεία της είναι άθλια, οι υπηρεσίες οπισθοδρομικές και χωρίς γνώσεις, το κράτος ανίκανο και χωρίς ηγέτες, η οικονομία εν πολλοίς μαύρη και αράχνη, η εκπαίδευση χειρότερη από ποτέ και στα χέρια συνδικαλιστών και άλλα τέτοια παρόμοια. Που δε συναντά κανείς σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, Πράγματα που έκαναν 600.000 νέους πολύ καλών προδιαγραφών να ρίξουν μαύρη πέτρα πίσω τους και να μεταναστεύσουν σε ποιο εύκρατα για την εξέλιξή τους κλίματα.

Και φυσικά όλη η Ευρώπη επωφελήθηκε και προφανώς μακαρίζει τον ηγέτη (πέραν αυτού είναι φανερό δεν υπάρχει τίποτε) της Ελλάδος της κρίσης για την προσφορά αυτού του πολύτιμου υλικού, ενώ στην Ελλάδα έμειναν πολλές χιλιάδες φτωχοδιάβολοι λαθρομετανάστες και όσοι δεν πλήρωσαν τα θαυμάσια ευρωπαϊκά και τούρκικα κυκλώματα ώστε να αριβάρουν στην βόρεια Ευρώπη.

Καθημερινώς ακούμε και διαβάζουμε επαίνους για τον Αλ. Τσίπρας. Εμείς δε βλέπουμε τίποτε από τα θετικά που του αποδίδουν. Φυσικά κάποια πράγματα έγιναν υπό πίεση και επιμονή των δανειστών. Τίποτε όμως που θα μπορούσε να οδηγήσει την Ελλάδα σε ενάρετο κύκλο.

Ελπίζουμε ότι οι Έλληνες θα σκεφτούν και θα αποφασίσουν να εμπιστευτούν το μέλλον τους και το μέλλον των παιδιών τους σε ανθρώπους που δεν θα κυβερνήσουν την Ελλάδα όπως κυβέρνησε ο Αλ. Τσίπρας την περίοδο 2015-2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου