Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Ο φαρμακωμένος βασιλιάς …

Έγινε και αυτό.

Χθες είδαμε ένα φαρμακωμένο Αλ. Τσιάρας, ακόμα πρωθυπουργό της Ελλάδος, να παριστάνει το μεγαλόφρονα και τον ανώτερο πολιτικά Έλληνα και να συγχαίρει από το Ζάππειο Μέγαρο τον μέχρι χθες θανάσιμο αντίπαλό του, για την περιφανή νίκη του και νέο πρωθυπουργό της Ελλάδος.

Εξερχόμενος της πρωθυπουργίας ...

Ναι αυτόν που λοιδορούσε από του βήματος της Βουλής σε κάθε ευκαιρία ως «εσύ είσαι πολύ μικρός για να μου μιλάς» και να τον κατακεραυνώνει ως γιο του αποστάτη» από του βήματος των κομματικών συναθροίσεων ανά την επικράτεια.

Δε λέμε. Ο Ελληνικός Λάος επεφύλαξε μεγάλη θετική έκπληξη με το πολύ μεγάλο και παρά πάσα προσδοκία εκλογικό αποτέλεσμα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ..

Δεν θα ασχοληθούμε έτι περαιτέρω με τον κύριο. Μόνον αν αρχίσει και πάλι την επαναστατική του πολιτική εναντίον των αποφάσεων της νέας κυβερνήσεως, επί των πεζοδρομίων.

Ας ελπίσουμε η νέα διακυβέρνηση να λάβει άμεσα μέτρα υπέρ των ανέργων, των εξορισθέντων Ελλήνων (η νέα εξορία των σκεπτόμενων για πολιτικούς λόγους), υπέρ μια σύγχρονης εκπαίδευσης, μιας ευχάριστης καθημερινότητας σε όλους τους τομείς με πρωταρχικό την εξάλειψη των ουρών στις δημόσιες υπηρεσίες, τη καθολική χρήση συγχρόνων τεχνολογιών στις σχέσεις πολίτη-διοίκησης και τη σοβαρή αντιμετώπιση των διεθνών, εθνικών, κλιματικών, ερευνητικών και περιβαλλοντικών προκλήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου