Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

‘Άσχημα νέα, καλοκαιρινή αβελτηρία, τεμπελιά ή …

Κοντεύει ένα μήνα λειτουργίας η νέα κυβέρνηση του πρωθυπουργού μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και φαίνεται ότι οι υπουργοί, υφυπουργοί, ΓΓ και ΕΓ και άλλοι παρατρεχάμενοι να δουλεύουν από το σπίτι ή να βρίσκονται σε καφετέριες ή σε αλάνες ανά την επικράτεια μέχρις ότου κάποιος, άγνωστο ποιος, τους βρει γραφείο με ταχυδρομική διεύθυνση, τηλέφωνο, δ/νση ηλ. ταχυδρομείου και φαντάζομαι κάποιους βοηθούς.

Αν μπείτε στις ηλεκτρονικές σελίδες της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης  – βλέπτε http://www.ggk.gov.gr/ - και ζητήσετε να μάθετε για την κυβέρνηση, θα διαπιστώσετε ότι γνωρίζουν τα ονόματα υπουργών και υφυπουργών, δεν γνωρίζουν όμως όλα τα ονόματα Γενικών και Ειδικών Γραμματέων. Φαίνεται δε ότι ο εξαιρετικός νέος υπουργός ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ κ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ προτιμά  να εργάζεται στο Διάστημα, παρά στη δύσκολη Αθήνα.

Το μέλλον όμως προδιαγράφεται ευοίωνο και όπως μας διαβεβαίωσαν, μας αναμένει μεγάλη οικονομική ανάπτυξη 4%, 5%, 6% ή Κίνας, το επόμενο διάστημα. Για αυτό ετοιμαστείτε να απολαύσετε αυτά που έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου