Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

Χάος στην Αθηνών – Κορίνθου από φωτιά σε βυτιοφόρο: Ξανά στο στόχαστρο «επιτελικό κράτος» και ΕΛ.ΑΣ ...

Πυρά για ελλιπή συντονισμό και αναποτελεσματικότητα που οδήγησαν σε απίστευτη ταλαιπωρία τους οδηγούς

Νέες βολές για ελλιπή οργάνωση και αναποτελεσματικότητα δέχεται το επιτελικό κράτος και η πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ εξαιτίας της αδιανόητης ταλαιπωρίας που υπέστησαν οι οδηγοί της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου οι οποίοι έμειναν για ατέλειωτες ώρες εγκλωβισμένοι στο δρόμο.

Πριν κοπάσει ο θόρυβος για την αδράνεια των αστυνομικών αρχών στην φονική πορεία εκατοντάδων Κροατών χούλιγκαν προς την Αθήνα η κυβέρνηση και η πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ δέχονται νέα κριτική, αυτή τη φορά, για τους χειρισμούς τους στην αντιμετώπιση του ατυχήματος με το βυτιοφόρο, τόσο σε επίπεδο πρόληψης όσο και συντονισμού και ενημέρωσης.

Σε κοινή ανακοίνωσή τους Ελληνική Αστυνομία και Πυροσβεστική υπογραμμίζουν ότι «οι Αρχές κλήθηκαν να διαχειριστούν ένα περίπλοκο και επικίνδυνο περιστατικό σε συνθήκες πολύ αυξημένης κυκλοφορίας» και ενήργησαν «με μοναδικό γνώμονα την ασφάλεια». Διαβάστε εδώ την απάντησή τους στην κριτική… (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, 18 Αυγούστου 2023 8:07).


Μάλλον έχουν δίκιο όσοι μιλάνε για νέο χάος, ανικανότητα, απροπαρασκεύαστες αρχές να αντιμετωπίσουν τέτοια γεγονότα, κλείσιμο των δρόμων με το παραμικρό, αστείες δικαιολογίες.

Τα ντοκουμέντα αποκαλύπτουν και αποστομώνουν τους αρμοδίους για ακόμα μια φορά. Δείτε την εικόνα που παρουσιάζεται στα ΜΜΕ. 

Αν είναι τόσο επικίνδυνο για τα διερχόμενα αυτοκίνητα και διέκοψαν τη κυκλοφορία επί ατέλειωτες ώρες, τι έχουν να πουν για τους φουκαράδες τους πυροσβέστες που τους έστειλαν στο στόμα του λύκου, να προσπαθούν δυο να ψύξουν με νερό το βυτίο, από απόσταση κάποιων μέτρων και μερικοί οι άλλοι να παρακολουθούν ή να κάνουν κάτι άλλο κατ΄ εντολή ή βάσει του κανονισμού;

 FACEBOOK

Αν γίνονταν έκρηξη τι θα συνέβαινε στους ανθρώπους αυτούς;

Περιμένουμε να ακούσουμε την επίσημη εκδοχή των ηγετών της Αστυνομίας, της Τροχαίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και του υπουργού και όλων των επιτελών του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης Και Πολιτικής Προστασίας.

Αμ δε. Δε θα πουν τίποτε, γιατί είναι όλοι απαράδεκτοι και ανεύθυνοι. Με αυτούς πρέπει να τα βάλει κυβέρνηση και όχι με τους φτωχοδιάβολους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου