Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

Γ. Αρτοποιός στο Naftemporiki.gr: Βελτιωμένη η εικόνα στην Πάρνηθα – Ισχυρές δυνάμεις παραμένουν στο μέτωπο …

Κ. ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI
Οι ισχυροί άνεμοι κρατούν τους πάντες σε αυξημένη επαγρύπνηση για αναζωπυρώσεις. Με δασοκομάντος, πυροσβέστες και εναέρια μέσα να δίνουν σκληρή μάχη στο μέτωπο της Πάρνηθας, η εικόνα είναι πια αισθητά βελτιωμένη, όπως είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός μιλώντας στο Naftemporiki.gr.

Παρόλα αυτά ο κ. Αρτοποιός υπογράμμισε ότι όλες οι δυνάμεις μένουν στο σημείο προκειμένου να προλάβουν τυχόν αναζωπυρώσεις. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν μικροεστίες και όχι ενιαίο μέτωπο, ωστόσο πνέουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή, οπότε τίποτα δεν έχει τελειώσει … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 11:00).

Δεν έχει σημασία που έγινε η ανακοίνωση από τον εκπρόσωπο του Πυροσβεστικού Σώματος ή πότε έγινε.

Πρόκειται για πανομοιότυπες ανακοινώσεις που δεν λένε τίποτε και δεν προσφέρουν καμιά πληροφορία ουσίας.

Ο κ. αυτός βγάζει προφανώς καλό μεροκάματο, είναι ασφαλής μακριά από τις πυρκαγιές και συναγελάζεται με όλη την ηγεσία που και αυτή παρακολουθεί εκ του μακρόθεν τα πράγματα και δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να ψάχνει να βρει δικαιολογίες στην κλιματική κρίση, στην κούραση, στις ελλείψεις προσωπικού, στους εμπρηστές που ποτέ δε λογοδοθούν ούτε και συλλαμβάνονται καν, και άλλα παρόμοια.

Επανερχόμαστε στην πρόσφατη ανάρτησή μας ...
 

 Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Meteo: Επτά πυρκαγιές έκαψαν 470.000 στρέμματα – Αναλυτικοί χάρτες …


και την εκεί πρότασή μας για το τρόπο πληροφόρησης των πολιτών για τις πυρκαγιές.

Ακόμα και αν την πρότασή μας τη στέλναμε με ταχυδρομικό περιστέρι θα είχε φθάσει στους αρμοδίους. Αλλά προφανώς δε διαβάζουν τα ηλ. μηνύματα που τους στέλνουμε και 
παραβιάζουν νόμους, δεοντολογία και συμμόρφωση προς το καθήκον και τις υποχρεώσεις τους στην υπηρεσία. 

 Αλλά αφού έχουν το ατιμώρητο και την πλήρη απουσία ελέγχων, γιατί να συμπεριφερθούν διαφορετικά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου