Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Γίνεται άραγε αναβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας με βοήθεια από την ΤΝ χωρίς Ηλεκτρονικούς Φακέλους Υγείας …

Έχουν πάρει φωτιά όλοι και όλα με τις πιθανές δυνατότητες αξιοποιήσεως των δυνατοτήτων της ΤΝ, για την εξασφάλιση και παροχή βελτιωμένων υπηρεσιών Υγείας.
 
Καθημερινώς διαβάζουμε για δοκιμές, υποθέσεις, σενάρια, πειράματα, δυνατότητες, προοπτικές, αναλύσεις, αλλά και φόβους για τα όχι και τόσο νέα αυτά εργαλεία, της ανθρώπινης εφευρετικότητας και των τεχνολογικών δυνατοτήτων.
 
Αναγνωρίζεται πλέον ότι εργαλεία και διεργασίες με βάση τη ΤΝ βρίσκονται σχεδόν σε όλες τις σύγχρονες εφαρμογές, αν και ο ρόλος τους και το εύρος των εφαρμογών δεν είναι ευρέως γνωστό.
 
Οι εφαρμογές και οι δοκιμές που γίνονται στον τομέα της Υγείας είναι πολλές και αξιόλογες και τα αποτελέσματα που δημοσιεύονται είναι εντυπωσιακά ως προς το εύρος των πιθανών εφαρμογών και την αξία των αποτελεσμάτων.
 
Σημαντικό πεδίο εφαρμογών φαίνεται να αποτελεί η εξατομικευμένη ιατρική, που σημαίνει ότι επιχειρούνται και θα επιχειρηθούν προσεγγίσεις και θεραπείες με βάση τα ατομικά χαρακτηριστικά κάθε ασθενούς.
 
Εμμέσως, αν και δεν αναφέρεται ρητά, προϋπόθεση αξιοποιήσεως των δυνατοτήτων της ΤΝ είναι η ύπαρξη Ηλεκτρονικών Φακέλων Υγείας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: