Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Ο νομικός πολιτισμός της Ελλάδος κατάργησε τις φυλακές …

Εκτός φυλακής ο Αρης Φλώρος της υπόθεσης Energa



Εκτός φυλακής φέρεται να βρίσκεται εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα ο Αριστείδης Φλώρος, που τον Φεβρουάριο του 2017 καταδικάστηκε σε κάθειρξη 21 ετών για εμπλοκή στην υπόθεση Energa - Hellas Power.

Σύμφωνα με ορισμένες πηγές ενημέρωσης, ο 39χρονος κρατείτο στις φυλακές Χαλκίδας και προ ημερών αποφυλακίστηκε εξαιτίας προβλημάτων υγείας που φέρεται να αντιμετωπίζει, κάνοντας χρήση του άρθρου 110 Α του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.


 Στις αρχές του 2017, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έκρινε ένοχο για υπεξαίρεση και ξέπλυμα τον Φλώρο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 21 ετών και χρηματική ποινή ύψους 1,5 εκατ. ευρώ. Αντίθετα, οι περισσότεροι συγκατηγορούμενοί του, μολονότι κρίθηκαν ένοχοι για τα ίδια αδικήματα, δεν οδηγήθηκαν στη φυλακή, καθώς το δικαστήριο αποφάσισε την αναστολή εκτέλεσης των ποινών τους. Στον Βασίλη Μηλιώνη, για παράδειγμα, επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης δέκα ετών, ωστόσο του δόθηκε αναστολή με όρους. Πιο πρόσφατα και συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2018 ο Αρης Φλώρος κρίθηκε ένοχος για ηθική αυτουργία στην απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, τον Νοέμβριο του 2014 στην Πεντέλη … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ 07:23, 24 Αυγούστου 2018).

Αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα με το δικαστικό και νομικό σύστημα είναι  ασύλληπτα από το νου κάθε νομοταγούς πολίτη.

Τελικά όλοι καταδικαστικές αποφάσεις δεν έχουν καμιά έννοια και οι καταδικασθέντες έχουν όλα τα εργαλεία για να αποφυλακιστούν όποτε θέλουν, να μην εκτίσουν ποινές, να μην επιστρέφουν τεράστια ποσά που καταχράστηκαν και στο τέλος μάλλον να έρθει και ο νόμος για τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα να τους εξασφαλίσει ζωή χαρισάμενη, απολαμβάνοντας με ανωνυμία, και προστασία τα κλεμμένα εις βάρος των κορόιδων νομοταγών πολιτών που πληρώνουν φόρους και είναι συνεπείς απέναντι το κράτος που ασελγεί ποικιλοτρόπως και εις βάρος του.

Αίσχος. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν την αγανάκτησή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου