Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Κέρκυρα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, διακινούσε κοκαΐνη στο νησί ...

Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, που αποτελούνταν από έξι, άτομα, πέντε ημεδαπούς 33 έως και 45 ετών αντίστοιχα και μίας 37χρονης, προέβη το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας.

 
Όπως φέρεται, ηγετικό ρόλο στην εγκληματική ομάδα, είχε ένας 35χρονος ημεδαπός, ο οποίος είχε συλληφθεί πριν από δέκα περίπου μέρες, στην Κέρκυρα και στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους (470) γραμμαρίων, αναβολικές ουσίες και χρήματα. Στο πλαίσιο της συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, σε διάφορες περιοχές της Κέρκυρας, συνελήφθησαν δύο ακόμη μέλη της οργάνωσης, 37 και 45 ετών, οι οποίοι είχαν, σύμφωνα με την προανάκριση που διενεργήθηκε, το ρόλο των «υπαρχηγών» στην οργάνωση … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,
ΕΛΛΑΔΑ
 14:51, 9 Αυγούστου 2018).

Ποια είναι η ουσία της είδησης;

Αν καταλαβαίνουμε καλά, η αστυνομία συλλαμβάνει και η δικαιοσύνη τους «απαλλάσσει» από το δύσκολο καθήκον του εγκλεισμού και τους αφήνει ελευθέρους να εξασκήσουν το κοινωνικό τους έργο μέχρις ότου έλθει η ώρα της δίκης.

Πρέπει οι ταγοί της δικαιοσύνης και ο θρυλικός πλέον υπουργός Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής με το όνομα και εξ Ζακύνθου ορμώμενος, να μας εξηγήσει με πλήρη στοιχεία και λεπτομέρειες για ολόκληρο το διάστημα διακυβέρνησης των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, τι ακριβώς γίνεται μετά τη σύλληψη των κακοποιών.

Από την ειδησεογραφία καταλήγει κανείς στο συμπέρασμα ότι η πλέον επικερδής σήμερα επιχείρηση είναι η διακίνηση και πώληση ναρκωτικών. Έχει μικρό ρίσκο, μεγάλα κέρδη, μικρές ποινές αν ο μοι γένοιτο συλληφθεί κάποιος, καλή μεταχείριση, ίσως επιλογή φυλακής και ταχύτατη έξοδο χάρις στο νομικό μας πολιτισμό, που εμπλουτίζεται κάθε τόσο με νέες ευεργετικές διατάξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου