Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Στου Φιλοπάππου: Ελλάς η χώρα των ελευθέρων εγκληματιών …

«Τον απειλούσαμε με σπασμένο μπουκάλι μέχρι που έπεσε»: Η ομολογία των δραστών του Φιλοπάππου
cnn.gr Φιλοπάππου κάποτε λίκνο της δημοκρατίας τώρα πεδίο δράσεως εγκληματιών 
«Εγώ και ο άλλος συνεργός μου κρατούσαμε το σπασμένο μπουκάλι και φοβίζαμε το νεαρό για να μας δώσει το κινητό του. Εκείνος έκανε όλο και πιο πίσω πάνω στα βράχια και εμείς όλο και τον πλησιάζαμε με το σπασμένο μπουκάλι για να τον φοβίσουμε όλο περισσότερο. Τότε εκείνος έχασε την ισορροπία του και έπεσε...»

Αμέσως μετά, και ενώ ο 25χρονος ήταν νεκρός, οι δυο από τους αλλοδαπούς προσπάθησαν να φύγουν από τη χώρα ενώ ο τρίτος επέστρεψε στο κέντρο της Αθήνας σαν να μην συμβαίνει τίποτα καθώς πίστευε ότι ποτέ δεν θα έφταναν στα ίχνη του.

Πάντως, οι δυο Πακιστανοί είναι μέλη συμμορίας που έχει κάνει και άλλες ληστείες στην περιοχή της Ακρόπολης, κυρίως σε τουρίστες (www.cnn.gr, 24 Αυγούστου 2018).


Θα τρελαθούμε εντελώς.

Οι κακοποιοί οργιάζουν, κυκλοφορούν ελεύθεροι ενώ έχουν εγκληματήσει και περιμένουμε το επόμενο και μεγαλύτερο έγκλημα μήπως και συγκινηθεί ο νομικός μας πολιτισμός και οι ταγοί του να τους κλείσουν στη φυλακή και να τους δικάσουν αμέσως και όπως επιβάλλει του τουλάχιστον η λογική.

Και τι βλέπουμε εγκληματίες να αλωνίζουν και να κάνουν ότι θέλουν, χωρίς συνέπειες, χωρίς τιμωρία, και έτοιμοι να διαπράξουν το επόμενο έγκλημα και με το κράτος να τους «προστατεύει» νομικώς. Τα θύματα πάλι παραπέμπονται στη λήθη και στην αγανάκτηση των οικείων τους,

Αίσχος κα δικαιοσύνη.

ΥΓ: Οι Έλληνες κάποτε πρέπει να γίνουμε ένα είδος ρατσιστών και να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας, τα παιδιά μας και τη χώρα μας. Τα κυκλώματα που επιλέγουν τα άγρια αυτά θηρία και βρίσκουν τρόπους να εγκαταλείπουν τις χώρες τους, να φθάνουν στην Ελλάδα  και να επιδίδονται ανενόχλητοι σε εγκληματικές ενέργειες, πρέπει να εξαρθρωθούν εδώ και τώρα.

Οι λαθρομετανάστες να στέλνονται για παράδειγμα  στη Γυάρο αμέσως όταν διαπράττουν εγκλήματα, όπου θα εργάζονται υπό στρατιωτική επιτήρηση στην ανακατασκευή των εκεί ερειπωμένων εγκαταστάσεων ίσως και άλλων σύγχρονων,  για να κερδίζουν τα προς το ζην, μέχρις ότου δικαστούν, εκτίσουν τη ποινή τους και απελαθούν στη χώρα καταγωγής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου