Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Όλα κατόπιν εορτής …

Λόφος Φιλοπάππου: Αλλαγές στο σχέδιο αστυνόμευσης της περιοχής
Πηγή: (Eurokinissi/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ)
Επιθεώρηση στο Λόφο του Φιλοπάππου έκανε σήμερα το πρωί ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος, μαζί με όλους τους αρμόδιους αξιωματικούς, με αφορμή τον τραγικό θάνατο του 25χρονου προχτές κατά τη διάρκεια ληστείας, και μέχρι το βράδυ αναμένεται να ανακοινωθούν επιπλέον μέτρα για την αποτελεσματική αστυνόμευση της περιοχής, την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την αποφυγή παρόμοιου περιστατικού στο μέλλον … (Newsroom , CNN Greece, 15:19 Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018).

Ο νέος πολέμαρχος αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας φαίνεται να μην αστειεύεται.

Πήρε όλους τους ανώτατους αξιωματικούς, ακόμα και  αυτόν της πανταχού απούσας Τροχαίας και έκαναν αυτοψία στου Φιλοπάππου, μετά την ένοπλη ληστεία εις βάρος ζεύγους νέων ανθρώπων, που είχαν την ατυχή ‘έμπνευση να ανηφορίσουν στον επικινδυνότατο λόφο.

Μα ειδικά μέτρα λέει είχαν λάβει ήδη από το Μάρτιο του 2018, αλλά  φαίνεται ότι και αυτά ήταν μια άτεχνη προσπάθεια, χωρίς αποτέλεσμα. Το οποίο όμως θα φέρει ο νέος αρχηγός.

Το δράμα είναι ότι πρέπει πρώτα να υπάρξουν θύματα και μετά να ξυπνήσουν από το λήθαργο οι αρμόδιοι, να πάρουν μερικά σπασμωδικά μέτρα, να απαιτήσουν προσλήψεις και νέο εξοπλισμό, μέχρις ότου περιπέσουν και πάλι στη γνωστή χειμερία νάρκη.

ΥΓ: Μήπως κανένας αρμόδιος γνωρίζει τον αριθμό των λαθρομεταναστών που διαβιούν ως έντιμοι και παραγωγικοί πολίτες στην Ελλάδα (υποψιάζομαι μόνον την ημέρα), όπως οι δεκάδες υπόπτων που συνελήφθησαν ή ανακρίνονται γιατί κατέστρεψαν τη ζωή δυο νέων ανθρώπων για ένα κινητό και 60€;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου