Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Μπορεί Ελλάδα να πρωτοτυπήσει σε κάτι …

Είμαστε της άποψης ότι η τιβί έχει παίξει και συνεχίζει να παίζει ένα άθλιο ρόλο στην εξέλιξη των κοινωνιών και δη της Ελληνικής και έχει προκαλέσει την εμφάνιση προβλημάτων που διαφορετικά δεν θα εμφανίζονταν ή θα εμφανίζονταν σε άλλες χρονικές περιόδους και με διαφορετική ένταση..

Ενώ έχει συμβάλει ελάχιστα στην εξέλιξη του πολιτισμού των κοινωνιών, έχει επιβάλλει καταναλωτικά πρότυπα απαράδεκτα, εξάπτει αρνητικά τη φαντασία, αναδεικνύει ποταπά και χαμερπή ένστικτα των πολιτών και άλλα πολλά. Ο καθένας οπό εμάς έχει, είμαι σίγουρος, αντιληφθεί τα αρνητικά στοιχεία που προσκόμισε η 24ώρη λειτουργία ιδιωτικών κερδοσκοπικών εταιρειών με μόνο στόχο την επιρροή και την αύξηση των κερδών τους.

Θα το πούμε ορθά κοφτά.
·         Να εισαχθούν για όλους, σε πρώτη φάση 2 τρίωρα διακοπής των εκπομπών των ελεύθερων ιδιωτικών καναλιών. Ας πούμε 9 – 12 και 18 -21. Τα συνδρομητικά κανάλια θα είναι ελεύθερα
·         Να γίνουν προσπάθειες λειτουργίας καναλιών με αυστηρά πολιτισμικό περιεχόμενο

Οι προτεινόμενες αλλαγές θα γίνουν κατόπιν ευρείας δημόσιας διαβούλευσης και συζητήσεων, με κάθε πρόσφορο μέσο.

Η λογική λέει ότι τα ελεύθερα κανάλια πρέπει να υπακούον σε αυστηρούς κανόνες δεοντολογίας και προαγωγής της κουλτούρας και του πολιτισμού.

Τα συνδρομητικά κανάλια ας κάνουν ότι θέλουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου