Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Η Ιστορία θα μιλήσει και θα πει την αλήθεια για τα Ελληνικά χάλια ...

Προς το παρόν μερικά στόματα ανοίγουν και λένε αλήθειες. Διαβάζουμε:

Τόμας Βίζερ στην «Κ»: «Το 2015 μερικοί έπαιξαν ένα δαπανηρό παιχνίδι» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ 27.08.2018).

Ασόκα Μόντι στην «Κ»: «H Ουάσιγκτον σταμάτησε το "κούρεμα"» (ΚΑΘΗΜΡΙΝΗ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ 27.08.2018 : 19:25.

Αρθρο Κ. Ρέγκλινγκ στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ 19.08.2018»: Οι χειρισμοί της Αθήνας το πρώτο εξάμηνο του 2015 κόστισαν έως 200 δισ. Ευρώ

Μπομπ Τράα στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ 20.08.2018»: Η ολιγωρία του πολιτικού συστήματος στοίχισε

Θ. Φέσσας, πρόεδρος ΣΕΒ, Ριζική αλλαγή πολιτικής για να έρθουν περισσότερες επενδύσεις (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 27.08.2018).

Ίσως πολλοί αμφισβητήσουν τις απόψεις μερικών εκ των πρωταγωνιστών της περιόδου της Ελληνικής κρίσεως. Και κυρίως όλοι εκείνοι που επωφελήθηκαν είτε οικονομικώς, είτε πολιτικώς.

Δεν μας ενδιαφέρουν οι άνθρωποι αυτοί ή καλύτερα τα ανθρωπάκια αυτά.

Μας ενδιαφέρει η αλήθεια και το γεγονός ότι ζήσαμε και ζούμε όλα τα θλιβερά γεγονότα και διαπιστώσαμε την τεράστια απόσταση μεταξύ λόγων και έργων των άθλιων των Αθηνών. Έτσι θα τους χαρακτηρίζουμε εμείς. Άνθρωποι χωρίς γνώσεις, χωρίς ικανότητες, χωρίς πατριωτισμό, χωρίς ιδανικά. Κομματόσκυλα του κακού καιρού και ιδιοτελείς που επωφελήθηκαν και αυτοί, τα τελευταία δείγματα του απεχθούς ελληνικού πολιτικού συστήματος, που θεωρούν ότι είναι  η σειρά τους να δημιουργήσου τζάκια και να αρμέξουν όσο μπορούν περισσότερο την αγελάδα του δημοσίου χρήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου