Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Πρόταση σχεδίου νόμου …

Πολίτες που προστατεύουν τον εαυτό τους, άτομα της οικογένειάς τους ή και την περιουσία τους από εγκληματίες που εισβάλλουν στην οικία τους ή και εντός της ιδιοκτησίας τους που περιβάλλει ή όχι οικία, δεν φέρουν καμιά ευθύνη για τον τυχόν τραυματισμό, ακόμα και το θανάσιμο τραυματισμό του εισβολέα ή των εισβολέων.

Οι πολίτες μπορούν και πρέπει να κάνουν χρήση όλων των διαθεσίμων μέσων προς απόκρουση των εισβολέων και την προστασία του εαυτού τους, προσφιλών προσώπων και της περιουσίας τους.

Αν τα μέσα για την απόκρουση δεν είναι νόμιμα, ο πολίτης μπορεί να εγκληθεί, αλλά η σχετική δικογραφία αποσυνδέεται με τυχόν γεγονότα που έλαβαν χώρα και είχαν ως αποτέλεσμα τη χρήση των μέσων αυτών.

Πάσα άλλη διάταξη που αντίκειται στην προηγηθείσα  περιγραφή καταργείται.

ΥΓ: Δύο έμπειροι νομικοί μας διαβεβαίωσαν ότι το ίδιο πνεύμα επικρατεί στον υφιστάμενο Ποινικό Κώδικα. Φαίνεται οι κκ διάκονοι του νομικού μας πολιτισμού, απλά εφαρμόζουν τους δικούς τους κώδικες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου