Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Η κυβέρνηση διέγραψε χρέη πανεπιστημιακών …

Από το 1997 ήταν υποχρεωμένοι οι πανεπιστημιακοί να αποδίδουν στα ΑΕΙ ένα ποσοστό των εσόδων τους από την τυχόν άσκηση ελευθέριου επαγγέλματος.

                                              

Ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου χάρισε στους πανεπιστημιακούς μέχρι και τα 2/3 των οφειλών τους –δηλαδή σημαντικά ποσά, που φθάνουν έως και 100.000 ευρώ για τον καθένα– προς τα ιδρύματά τους, καθώς την τελευταία εικοσαετία δεν απέδιδαν αυτά που όφειλαν από την άσκηση ελευθέριου επαγγέλματος (π.χ. γιατροί, οδοντίατροι, μηχανικοί κ.λπ.). Η Κίνηση Πανεπιστημιακής Αναβάθμισης (ΚΙΠΑΝ), παράταξη στην ομοσπονδία πανεπιστημιακών ΠΟΣΔΕΠ, επικρίνει τον κ. Γαβρόγλου για ρουσφετολογική ρύθμιση … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΛΛΑΔΑ 15:07, 31 Αυγούστου 2018). 


Πλούσιοι πανεπιστημιακοί, φτωχά πανεπιστήμια.

Στο τσιφλίκι του ο διάσημος πλέον καθ. κ. Κωστας Γιαβρόγλου, κεντάει και δημιουργεί το πανεπιστήμιο πρότυπο για νέους, αλλά και πολίτες.

Κλέψτε κκ. καθ. το δημόσιο, παραβείτε του νόμους, παραβείτε τη λογική και τη δεοντολογία. Και να είστε σίγουροι ότι όταν το πράγμα ξινίσει από τις αλλεπάλληλες χαριστικές διατάξεις και συνεχείς ρυθμίσεις υπέρ των κλεπτών και των παρανόμων καθηγητών, θα έρθει η πολυπόθητη ώρα, που κάποιος εμβληματικός υπουργός θα πάρει επάνω το όλο το παράνομο τσούρμο και θα το νομιμοποιήσει εις βάρος των νομοταγών πολιτών.

Και η ώρα επέστη. Ο κ. με το παχύ μουστάκι, ανενδοίαστος, προκλητικός και σταθερά εργαζόμενος εναντίον της εκπαίδευσης και των νέων, αναλαμβάνει ρόλο ηγέτη όλων των λαμόγιων που παρεπιδημούν στα πανεπιστήμια της Ελλάδος και τους ξελασπώνει οικονομικώς.

Χθες για μια ακόμα φορά έβλεπα ένα φουκαρά ζαλωμένο με σακούλες και ένα υπόλειμμα τροχήλατης βαλίτσας να ψάχνει στους κάδους σκουπιδιών και ανακύκλωσης για κάτι που ίσως έχει αξία, για να βγάλει τα προς το ζην.

Βλέπετε αυτόν το φουκαρά δε τον υποστηρίζει κανένας ΣΥΡΙΖΑ, κανένας ΑΝΕΛ κανένας υπουργός και πρέπει να τα βγάλει πέρα μόνος του. Ολομόναχος, προδομένος και απόκληρος. Δεν είναι βλέπετε καθ. πανεπιστημίου.  

Τι κάνουν οι ρημάδες οι εκλογές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου