Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Παραβάσεις σε 77 πρατήρια καυσίμων αποκάλυψε το σύστημα εισροών – εκροών …

Στο 15,9% φτάνει η παραβατικότητα στα πρατήρια υγρών καυσίμων, όπως δείχνουν οι έλεγχοι της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων με βάση τα στοιχεία του συστήματος εισροών - εκροών.

Στελέχη της φορολογικής διοίκησης αναφέρουν ότι ο αριθμός των ελέγχων είναι ακόμα σχετικά μικρός συγκριτικά με τον όγκο των δεδομένων που προκύπτουν από το σύστημα. 

Παράλληλα, από τους ελέγχους των δειγμάτων που έχουν σταλεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους προέκυψε νοθεία για το 13% των περιπτώσεων αυτών. Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, ο αριθμός των επιχειρήσεων που έχουν ελεγχθεί πανελλαδικά, από τις αρχές του έτους μέχρι τον Αύγουστο του 2018, με βάση το σύστημα εισροών - εκροών, ανέρχεται σε 483, και από τις μέχρι στιγμής ολοκληρωμένες υποθέσεις έχουν βρεθεί παραβάσεις σε 77 επιχειρήσεις με αποτέλεσμα το μέχρι σήμερα ποσοστό παραβατικότητας να ανέρχεται στο 15,9%, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ο έλεγχος 265 επιχειρήσεων … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 08:08, 29 Σεπτεμβρίου 2018).

Διαβάστε το άρθρο και θα εκπλαγείτε με τον τρόπο και τις αργόσυρτες διαδικασίες με τις οποίες λειτουργεί το σύστημα. Ηθικό δίδαγμα: Διευκόλυνση σε κάθε είδους παραβατικότητας και  εγκλημάτων, μέχρις ότου θησαυρίσουν οι μάγκες και οι διαπλεκόμενοι φίλοι τους και φθάσει η ώρα που κινδυνεύουν με εγκλεισμό στη φυλακή. Τότε και μόνον τότε δρομολογούν εξελίξεις προς επίλυση κάποιων προβλημάτων.

Εξαιρετική στρατηγική που διαφεύγει πλήρως της προσοχής των ελεγκτικών αρχών και ιδιαίτερα της δικαιοσύνης. Ναι, ναι αυτών που θα έπρεπε να προλαμβάνουν και να πατάσσουν κάθε παραβίαση του Νόμου.

Τα κυκλώματα της παρανομίας αποδεικνύονται ισχυρότερα όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου