Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Αλέξη εξηγήσου …

Τι ζητάς από εμάς τους Έλληνες;

Είμαστε καλά παιδιά και καθόμαστε στα αυγά μας.

Γκρινιάζουμε βέβαια, αλλά σας ανεχόμαστε και συμπεριφερόμαστε με τρόπο ανεξήγητο. Δεν κατεβαίνουμε στους δρόμους, δε κινητοποιούμαστε και ακόμα ακόμα πολλοί από εμάς πιστεύουν ότι είστε το μέλλον της Ελλάδος.

Και εσείς κάνετε του κεφαλιού σας. Μεγάλα λόγια χωρίς αντίκρισμα και επιθέσεις σε όλους τους άλλους που έχουν διαφορετική άποψη. Αλλά ανάκαμψη δε βλέπουμε, ούτε και σχέδια για να δημιουργηθεί ανάπτυξη και θέσεις εργασίας για τους νέους Έλληνες πολίτες. Τουλάχιστον.

Έχετε κάνει την Ελλάδα να μιλά μόνον για συντάξεις και μη περικοπές τους χωρίς να λέτε που θα βρεθούν τα χρήματα και χωρίς να τηρούνται οι στοιχειώδεις προϋποθέσεις που θα τις εξασφαλίσουν.

Καταλαβαίνουμε το άγχος σας στην προοπτική να χάστε τις καρέκλες, τα ταξίδια, τον εξασφαλισμένο πλουτισμό χωρίς απόδοση και αξιολόγηση, τα μεγαλεία, τις κολακείες, τις προαγωγές με ρυθμίσεις όχι αξιοκρατικά, τις συναναστροφές με τους σπουδαίους ξένους ηγέτες, κα., κα. Που προσφέρει απλόχερα η εξουσία. Και γλυκαθήκατε πολύ. Ξελιγωθήκατε.

Πρέπει Αλέξη να μας πεις ποια είναι τας σχέδιά σου και τι έχεις στο μυαλό σου για την Ελλάδα και τους πολίτες της αν τυχόν σε εκλέξουν και πάλι να τους κυβερνήσεις. Και αυτή τη φορά θέλουμε αλήθειες, να γνωρίζουμε τα σχέδιά σου, τα επιτελεία που θα τα υλοποιήσουν τις υποσχέσεις σου; Τον τρόπο που θα πολιτευτείς.

Φαντάζομαι ότι καταλαβαίνεις τι λέμε και τι ζητούμε.

Μαγκιές, επιθέσεις, υποστήριξη κάθε παράφρονα που θέλει να ξεπατώσει το κράτος και τους νομοταγείς πολίτες, αδιαφορία για όλα τα φλέγοντα ζητήματα της κοινωνίας, και χτίσιμο του κομματικού κράτους της αριστερής διακυβέρνησης και άλλα παρόμοια πρέπει να λάβουν τέλος.

Εξηγηθήκαμε;

ΥΓ: Μήπως έχεις άραγε πρόθεση να ασχοληθείς την επόμενη τετραετία με το να ξεβρωμίσει η Ελλάδα από τα σκουπίδια; Πες αλήθεια τι θα κάνεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου