Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Απίστευτες αλήθειες και καταστροφικά σχέδια ….

 «Εκτελώντας» την Παιδεία μας ...

… Ε​​ίμαι βέβαιος – λέει ο κ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΡΥΜΙΩΤΗΣ - ότι παρακολουθείτε τους πειραματισμούς του Σύριζα στην Ανώτατη Εκπαίδευση και στις υπόλοιπες βαθμίδες. Αν όντως διαβάζετε τα έργα και ημέρες όλων των υπουργών αλλά ιδιαίτερα του τελευταίου, θα έχετε σίγουρα την εξής απορία: Μήπως η επιχειρούμενη καταστροφή της Παιδείας δεν είναι τυχαία αλλά γίνεται βάσει οργανωμένου σχεδίου;

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, σας παραθέτω την αρχή και το τέλος από τη μακροσκελέστατη επιστολή των 859 λέξεων που απέστειλε πρόσφατα το Δ.Σ. της Ενωσης Πληροφορικών Ελλάδος προς τον υπουργό … (.ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, 14.10.2018 : 20:58).

Τα περιλαμβανόμενα είναι τραγελαφικά. Αλλά  αποδεικνύουν τα σχέδια εξανδραποδισμού της ανωτάτης εκπαίδευσης και της συστηματικής προσπάθειας στης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να ξεπατώσει το Ελληνικό κράτος και μάλιστα την ελληνική κοινωνία, δημιουργώντας το χειρότερο δυνατόν περιβάλλον για την εκπαίδευση και την εξέλιξη των ελληνοπαίδων.

Και όλα γίνονται χωρίς καμιά ουσιαστική αντίδραση από τους νέους και τους γονείς τους. Πράγμα που καταντά αδιανόητο για σύγχρονη (;) κοινοβουλευτική ευρωπαϊκή δημοκρατία, Η οποία μάλιστα εποπτεύεται από τους Θεσμούς, προκειμένου να επιτύχει οικονομικά και να αναπτυχθεί ως μια κανονική χώρα.

Δεν χρειάζονται περισσότερα σχόλια από εμάς. Μας προξενεί όμως κατάπληξη η σιωπή και η ευθυγράμμιση του ερευνητή υψηλών προδιαγραφών, με ογκώδες βιογραφικό, και νυν αν. υπουργού κ. Κώστα Φωτάκη, με τις πολιτικές του πολιτικού του προϊσταμένου, υπουργού Παιδείας (τρομάρα τους) κ. Κώστα Γιαβρόγλου..

Το κομματικό συμφέρον φαίνεται να διαλύει κάθε αντίσταση και να μετατρέπει τους ανθρώπους σε άβουλους συμμετέχοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου