Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Κανένας άνδρας ή γυναίκα των ιδιωτικών εταιρειών ασφάλειας δεν πρέπει να είναι άοπλος …

Η είδηση: Θεσσαλονίκη: Αιματηρή ληστεία σε εταιρία με θύμα τον υπάλληλο φύλαξης 


Με απόλυτη βεβαιότητα ότι ο νομικός μας πολιτισμός είναι με το μέρος τους ...

Σοκ έχει προκαλέσει η αιματηρή ληστεία που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε εταιρία στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, όταν άγνωστοι «μπούκαραν» στα γραφεία και έσπασαν ό,τι υπήρχε μέσα, ξυλοκοπώντας μάλιστα άγρια τον υπάλληλο της εταιρίας φύλαξης.

Οι δράστες σκαρφάλωσαν στο δεύτερο όροφο, χωρίς να βρουν κάτι και στη συνέχεια κατέβηκαν στον πρώτο όροφο σπάζοντας τα γραφεία, υπολογιστές και τις κάμερες νομίζοντας ότι έτσι δεν θα γινόντουσαν αντιληπτοί. Μέσα στο γραφείο είδαν το πακτωμένο χρηματοκιβώτιο και έφυγαν για να γυρίσουν δεύτερη φορά με βαριοπούλες. Βρήκαν 500 ευρώ και προκάλεσαν ζημιές αξίας πάνω από 7.000 ευρώ και στη συνέχεια έφυγαν καθώς άρχισε να χτυπάει ο συναγερμός.

Τη στιγμή που κατέβηκαν κάτω, βρισκόταν εκεί ο σεκιουριτάς και του πήραν το αυτοκίνητο. Οι δράστες έφυγαν και γύρισαν ξανά πίσω με δεύτερο αυτοκίνητο και άρχισαν να χτυπούν βίαια τον υπάλληλο φύλαξης αφήνοντας τον αναίσθητο. Ο άνδρας νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο.

Το ThessToday.gr εξασφάλισε βίντεο από τη στιγμή της ληστείας: https://youtu.be/y-3a4XA0g2g


Λογικά και με βάση τη κείμενη νομοθεσία, οι άνθρωποι της ασφάλειας βάζουν το σώμα τους ως ασπίδα για να προστατεύσουν αντικείμενα, χώρους, μηχανές, εγκαταστάσεις, εργαλεία, κτήρια, χρήματα.

Αυτό ήταν λογικό σε μια κοινωνία που υποθέτει ότι οι κακοποιοί ενδιαφέρονται για απόσπαση αντικειμένων υλικών αξίας και κυρίως χρημάτων και η αντιμετώπιση των ατόμων ασφάλειας, θα είναι μόνον για να εξουδετερωθούν και να μην αντισταθούν στους σκοπό τους.

Όταν όμως τοι εγκληματίες δε διστάζουν πλέον να κακοποιούν έως θανάτου τους ανθρώπους αυτούς, όταν μάλιστα είναι περισσότεροι του ενός εναντίον ενός μόνον ατόμου, τότε μιλάμε για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και άκρως ειδεχθείς εγκληματικές ενέργειες.

Τελικώς. Οι άνθρωποι ασφάλειας πρέπει να οπλοφορούν, να κάνουν άμεση χρήση όπλων και άλλων μέσων αυτοπροστασίας και αποτροπής και να μην διώκονται ακόμα και αν ενέργειές τους έχουν ως αποτέλεσμα ανθρωποκτονία κακοποιών.

Τι λένε οι υποστηρικτές του νομικού μας πολιτισμού; Αν διαφωνούν μαζί μας τους προτείνουμε να εργαστούν νύχτα ως ασφάλεια κάποιας οικίας ή επιχειρήσεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου